Het belangrijkste deel over het is dat het fungeert als een speeltje voor mijn huisdieren. Katten en honden gek voor de blauwe laserpen! Het is een one touch and go apparaat. Best kat speelgoed ooit! En het werkt als een gewone laser! Compleet nutteloos in een situatie waarin je het licht nodig hebt op snel. Zij toonden net zo niet de lange termijn robuustheid spreken.

Ik blijf mijn in mijn dashboardkastje. Je weet nooit wanneer je gaat om wat licht nodig hebben. Ik was toevallig een paar AAA-batterijen in huis te hebben. Het werkte prima. Ik vond de laserpen. Ik hou van dat ik niet heb om de knop ingedrukt te houden. Het bereik is ongelooflijk, en tot nu toe (2 maanden) de laser is niet gedimd. Ik was zo blij met mijn eerste aankoop die ik onlangs een tweede gekocht. 10/10 zou aanraden!

Waarom de kleine rode stip natuurlijk! Mijn katten en kittens hebben ontelbare uren doorgebracht in een gevecht met de kleine rode stip en worden bepaald dat op een dag zullen ze vangen en zodoende de overwinning, maar helaas de kleine rode stip wordt steeds weg. Maar het is niet alleen de katten! Hou je van deze 100mW groene laserpen? Nou, laat me schaamteloos eerlijk te zijn, ik heb het niet te bestellen voor zijn tactische vermogen. U ziet, sommigen zouden me een gekke kattendame beschouwen en als zodanig, ik heb veel van katten. Wat doen katten houden?

Ik ben niet zeker dat ik zou willen gebruiken als mijn enige licht bij het manoeuvreren rond in het bos 's nachts omdat we wonen in de buurt een hoop rotsen in dit gebied en als zodanig, zou ik iets met een beetje extra helderheid voorkeur. Mijn kat houdt van dit ding. Wanneer ik gebruik het als een groene laserpen, moet ik toegeven dat het niet heel goed te werken. Het is net zo krachtig als veel laserpennen die twee of drie keer zo groot zijn, dus het is mooi en compact te kunnen voeren rond, maar het is krachtig genoeg voor eventuele behoeften bij het verplaatsen van rond het huis.

Ik hou van de meerdere modi dit licht heeft met inbegrip van de blauwe laser en het groene licht. Het is stevig en goed gebouwd. Voor mij, het was precies de juiste grootte te laten zitten op de balie waar ik snel kon grijpen indien nodig. We weten allemaal dat onze katten verdienen apparatuur die hen in topvorm kunnen houden. Ze zijn geweldig laserpennen. Ze houden van jagen het licht. Maar we gebruiken ze de hele tijd.

500mW groene laserpen

Zag het, getraceerd zijn beweging over de muur, helemaal keek me aan alsof hij wilde zeggen: "Is dat alles, kunnen we terug naar het spelen met mijn bruto overmatig pianosnaar stuk speelgoed dat bijna uit elkaar valt meow? ' Verdere pogingen bleken tevergeefs. Was op zoek naar een 500mW groene laserpen die ik kon gebruiken om te spelen met mijn kat. Wat kan ik meer vragen? "Get het pakket binnen, vrijwel het rippen van het karton uit elkaar in een razernij van anticipatie. Deden wat paar aanvankelijke klikken om te zien hoe het werkte en was verbaasd dat het een binnenring van groene lichten gehad, maar ik dwaal af.

Maak een Gratis Website met JouwWeb