De laserpen met de Nichia diode

Deze laser komt goed verpakt in een opbergdoos, in 2 delen. De batterij is verpakt in plastic dus zorg ervoor dat voordat proberen om de sterkste laserpen bedienen verwijderen. U kunt de Nichia diode te verwijderen indien u dat wenst. De blauwe laserpen kan worden gebruikt door zelf of met de extensie. De eindkap heeft een hersenschudding tip voor het breken van glas (alleen voor noodgevallen). U kunt krachtig, donker of flitslicht te selecteren. Bij gebruik van op zichzelf, neem dan gewoon het einde dop en schroef het op het einde van de blauwe laser pointer.

sterkste laserpen

Ik ontving dit product in ruil voor een eerlijke beoordeling. Ik weet niet beloven positieve beoordelingen, en ik prijs op basis van hoe het product presteert. Het zou onmogelijk zijn om Nichia diode en blauwe laser op hetzelfde moment als zij tegenover uiteinden. Het blad zelf is erg scherp, maar voelt dun en waarschijnlijk zou breken gemakkelijk. Over het algemeen is een leuke novelty, maar niet praktisch. Geweldig voor de prijs, gefreesd aluminium, scherpe gekartelde Nichia diode, en een zeer krachtige LED. In vergelijking met de high-end LED, 's Ik ben eigenaar van het ziet er voor de productie van meer dan 10000mW. De laserpen heeft drie almacht features: hoog, laag en Strobe. Het is zeer gebruiksvriendelijk en makkelijk te gebruiken.

Niet perfect en niet de meest krachtige, maar het is zeer utilitaire en wordt geleverd met alles wat je nodig hebt zelfs de batterij 18650 en charger.I nam het plastic uit de batterij en ingebracht de batterij in de laser en verzekerd van de terug naar de laserpen. Ik klikte op de knop en de laser kwam automatisch op. Ik zal een andere kopen als een geschenk. Je kunt het gebruiken met of zonder de Nichia diode verbonden. De diode heeft een vrij goed punt. Mijn man is super enthousiast over het nemen van deze laser naar het kamp, ​​omdat hij zegt dat het elke functie die hij nodig heeft. Toen hij eend jaagt, ze uit te gaan in het donker zo zal de laser perfect te gebruiken wanneer hij krijgt in de blind.

Ik ontving dit product tegen een gereduceerd tarief voor mijn eerlijke, onbevooroordeelde mening. Ik heb ontvangen een korting op dit item. Ik ben zo opgewonden en verder onder de indruk van deze laser diode. Het is ver overtrof mijn verwachtingen. Bij aankomst, de laser was in twee stukken. Deze laser heeft ook een aanval hamer voor de veiligheid. De make de laser één groot stuk alles wat we deden was draai de onderkant van beide stukken en schroef ze in elkaar. De aangrijpende op de laser is uitstekend, en de handgreep is ook non-slip, wat geweldig is. Ik kreeg een monster tegen een gereduceerde prijs voor het testen en beoordelen doeleinden. Mijn enige kritiek is dat duurt een tijdje aan de buis die de Nichia diode dus dat een deel niet een geweldig wapen in een noodsituatie zou kunnen maken is los te draaien.

Ik heb het gevoel dat de lengte en het gewicht effectief als een defensief wapen zou zijn. Ik moet de sterkste laser kosten ongeveer een keer per week. Wat een fantastische laser, en een handig hulpmiddel voor iedereen die camping wandelen geniet, en als een veiligheidsmaatregel in uw auto. Ik vind dat het licht heeft een focus / zoom-functie, en heeft ook verschillende instellingen van almacht en strobe-instellingen. Het enige probleem dat ik met dit is er geen goede, strakke deksel op de oplaadpoort dat kan veel vuil die ruimte betreden. De sterkste blauwe laserpen is handig omdat het niet alleen de laser functie, maar heeft ook een diode binnen verborgen, en een aanval hamer, ideaal voor extra bescherming en veiligheid.

De sterkste laserpen en Nichia diode waren gescheiden. Ik heb een stukje zwarte elektrische tape eroverheen om het veilig te stellen, maar dat is niet genoeg om een ​​ster uit de buurt van deze rating te nemen. Ik herzien beoordelingen als ik problemen na gebruik van het product ervaren. Heeft u vragen over het product, laat het aub in het commentaar sectie. Het is perfect voor kamperen of zich in de woestijn (of in een moeilijke deel van de stad). U kunt de balk concentreren als je wilt en je kunt ook het een flitser te maken. Dit product is gewoon ook uitstekend om dat te doen. Het heeft de Nichia diode gemaakt van hoogwaardige aluminium legering die is leuk.