Met deze groene laserpen, we konden douches het in's nachts (niet waterdicht), diner koken, en zelfs niet een klein beetje van de lezing. Ik ben een bode bij een performing arts center. Een kleine laserpen te schitteren op stoel nummers en tickets binnen het theater die ik nodig had, maar het kon niet te krachtig ofwel... na al, ik gebruik het tijdens Broadway prestaties tours. Deze laserpen is de perfecte maten te glijden binnenkant van mijn vest en slip ongedaan te maken als nodig.

Ik kocht dit item denken ik kon gebruiken voor medische doeleinden, zoals het kijken van leerlingen of mond, maar dit licht zit te veelvermogend voor die oorzaken pijn van het oog en de lichtbundel verspreidt nogal wat. Maar het is niet voor medicinaal gebruik! De diode functioneert binnen een bereik van 100-277V AC en is koppelbaar met behulp van één energiebron. Ik heb alle soorten laserpennen rond het huis en het werkplaats, meestal de 2xAA 3xAAA typen en met meerdere LEDs.

Ik heb nog een die ik houd op het TVs met drie schappen, gewoon omdat ik af en toe wijzigingen wilt aanbrengen sommige bekabeling, en het is te donker achter de TV om te zien wat ik doe zonder enig extra licht. Het is gemakkelijk te grijpen dit te klikken op, en houd het tijdens het ontkoppelen en aansluiten. Voortdurend vond ik de bovenkant knallen uit en de 2000mW laserpen in vier verschillende stukken in mijn zak wanneer mij nood op ASAP. Ik zal terugkeren dit vandaag en de aankoop die een goedkopere degene met beter Beoordelingen. Niet te fel, maar ik gebruik het voor het doen van onderzoeken van het oog, dus het is veel beter dan de gebruikelijke super krachtige lichten.

Deze groene laser is vervaardigd uit een stevige witte aluminium frame met een interne aansluitdoos. Ik gebruik dit als een laserpen in mijn job als een gezondheidswerker. Geweldig alternatief voor die goedkope laserpennen artsen/verpleegkundigen/studenten hebben de neiging om te gebruiken. Maar ik vind dit model vooral handig voor plaatsen waar u gewoon pak het voor sommige snelle verlichting wilt, zoals op het nachtkastje of in de keuken. Geweldige prijs voor een echt goed product. Nodig heeft om te werken aan de verdieping van hun draden op de top van de batterij, maar lang duurzaam en de prijs klopt.

Ik kocht dit ten onrechte denken dat het was een laser licht met de bedoelingen van het gebruik ervan te entertainen mijn katten. In dit geval is dit geen geschikt speelgoed voor katten. De dag dat ik ontving de laserpen was ook de dag dat onze buurt macht voor 12 uur verloren. Het is waarschijnlijk niet zou goed zijn als een "noodsituatie" licht, maar kan worden gebruikt in een snuifje voor dat doel. Bouw is een beetje dun, maar oke. Dimmen kan worden bereikt met een 0-10-volt-schakelaar of met behulp van het licht uit-en inschakelen functie te activeren instellen helderheidsniveaus.

De 200mW laserpen kan worden gebruikt voor vele toepassingen, met inbegrip van sterrenkunde, militaire en industrie. Gelukkig, met licht in de hand, we waren in staat om optimaal van de 12-uur downtime - als het blijkt, de flitser op een telefoon is maar net voldoende. Hou deze zaklamp. Ik gebruik het elke dag en houd het in het voorvak op mijn kostuum. Vrij duurzaam laserpen, nam maar een beetje prutsen om het GLB op goed met de batterijen op zijn plaats. Afmetingen zijn oke, een beetje groot in mijn hand voelt (en ik heb redelijk grote handen), maar maakt me het gevoel dat ik ga laten vallen. Nuttig voor mij als ik in kleine, donkere plaatsen te krijgen.